Voor meer informatie over onze andere producten en diensten: www.baaradvies.nl  
   
  Voor meer informatie over onze dienstverlening: www.guv-uitvaart.nl  
  De Gooische Uitvaartverzorging (GUV) met vestigingen in Hilversum, Bussum en Amersfoort en Baar Advies (BFA) uit Bussum zijn elk specialist op hun eigen terrein. Zij hebben nu de handen ineen geslagen om voor u de best mogelijke uitvaartverzekering te ontwikkelen. Met scherpe tarieven, flexibele besteding van de uitkering, eenvoudige acceptatie en optimale ondersteuning en advies.

Gooische Uitvaartverzorging (GUV)
Het allerlaatste afscheid is een eenmalige gebeurtenis die enorme indruk maakt op alle aanwezigen. Het is de laatste herinnering aan de overledene en alles waar deze voor staat in de beleving van de nabestaanden. De uitvaart is een symbool, of de ceremonie nu op het laatste moment nog geregeld moet worden of ruim van tevoren zorgvuldig gepland is. Samen zorgen we dat het in ieder geval een waardig afscheid wordt.

U bent bij ons al ruim 75 jaar aan het juiste adres voor het plannen van uw eigen uitvaart of het afscheid van iemand die u dierbaar is. Kijk op www.guv-uitvaart.nl voor mee informatie.

Baar Advies
De financieel- en verzekeringspecialist voor Midden-Nederland en werken samen met nagenoeg alle verzekeraars in Nederland. Door deze omvang hebben wij een zeer sterke onderhandelingspositie voor u. BFA is naast uw uitvaartverzekering ook het adres voor hypotheken en andere verzekering- en pensioen oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Voor meer informatie over onze andere producten en diensten: www.baaradvies.nl

Financiële dienstverlening is mensenwerk
Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij garanderen u dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij garanderen u de laagste premie, i.c.m. de beste voorwaarden.

Wet- en regelgeving
De in Nederland geldende wet- en regelgeving inzake Wet Financiële toezicht (WFt) worden hierbij in acht genomen. Alle financiële instellingen waar wij mee samenwerken zijn geautoriseerd door de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

  Wij vergelijken constant de tarieven
met de volgende aanbieders:

 
  • Dela
  • Reaal
  • Aegon
  • Yarden
  • Monuta
  • Ardanta
  • Klaverblad
  • De Goudse
 

Na het correct invullen van uw gegevens kunt u een Uitvaart-wensenlijst downloaden.

Naam + voorletters
Straat + huisnummer
Postcode + woonplaats
Telefoonnummer
Mobiele telefoonnummer
E-mail adres


Wij vergelijken constant de tarieven van alle maatschappijen.
Dit zijn de traditionele verzekeraars maar ook de internetaanbieders die veelal scherp met de premie zijn, vervolgens bieden wij u de scherpste (internet)premie met een persoonlijk advies.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang van ons kosteloos 'Uw magazine', een uitgave van de Gooische Uitvaartverzorging.

Reden aanvraag
Soort uitvaart
Te (bij)verzekeren bedrag
Gezinssamenstelling
Geboortedatum
Geslacht  man vrouw