Productinformatie

Waarom een uitvaartverzekering?
Belangrijke voordelen voor u
Scherpe tarieven uitvaartzorg
Vrije besteding
Eenvoudige acceptatie
Advies in de buurt
Tijdig beslissen
 

De Gooische Uitvaartverzorging (GUV) met vestigingen in Hilversum, Bussum en Amersfoort en Baar Advies (BFA) uit Bussum zijn elk specialist op hun eigen terrein. Zij hebben nu de handen ineen geslagen om voor u de best mogelijke uitvaartverzekering te ontwikkelen. Met scherpe tarieven, flexibele besteding van de uitkering, eenvoudige acceptatie en optimale ondersteuning en advies.

Waarom een uitvaartverzekering?
Het overlijden van een dierbare is al verdrietig genoeg. Het is op zo’n moment extra vervelend als de nabestaanden zich zorgen moeten maken over de kosten van de uitvaart. De Gooische Uitvaartverzekering keert bij overlijden een geldbedrag uit, waarmee u de kosten van de uitvaart te zijner tijd kunt betalen. Een hele zorg minder.

Belangrijke voordelen voor u
De Gooische Uitvaartverzorging en Baar Advies hebben – met name voor de leden van de Gooische Uitvaartverzorging - gezamenlijk de Gooische Uitvaartverzekering ontwikkeld. Bij het bepalen van de condities hebben wij úw belang vooropgesteld. Daardoor heeft deze verzekering een aantal belangrijke voordelen.

Scherpe tarieven uitvaartzorg
De tarieven van de GUV behoren tot de laagste in de markt. Bovendien wordt u automatisch lid van onze vereniging, met recht op 125 euro korting op de uitvaart.

Vrije besteding
Veel uitvaartverzekeringen keren geen geld uit, maar betalen alle uitvaartkosten, waarbij u verplicht bent de uitvaart te laten uitvoeren door een aangewezen uitvaartondernemer. De praktijk leert helaas dat mensen bij deze zogenaamde natura-verzekeringen toch nog vaak tegen (hoge) bijkomende kosten aanlopen. Onze verzekering betaalt gewoon een geldbedrag uit, en laat u volledig vrij in de besteding daarvan. Natuurlijk bepaalt u ook zélf wie uw uitvaart regelt.

Eenvoudige acceptatie
De Gooische Uitvaartverzorging ziet het als haar taak voor mensen een waardig afscheid te verzorgen. Wij vinden namelijk dat iedereen daar recht op heeft. Daarom hebben wij met de verzekeraar afgesproken dat wij de drempel voor acceptatie zo laag mogelijk houden. Als extra voordeel geldt dat kinderen tot 21 jaar gratis zijn meeverzekerd.

Advies in de buurt
De GUV is al ruim 75 jaar thuis in ’t Gooi en ook Baar Advies heeft hier zijn wortels. Samen staan wij letterlijk en figuurlijk dicht bij onze cliënten en hun familie. Zeer belangrijk in ons werk, waar kwaliteit sterk samenhangt met persoonlijke begeleiding.

Tijdig beslissen
Het is vervelend om na te denken over het einde. Maar het is nog veel vervelender om na het overlijden van een geliefde te ontdekken dat er niet voldoende financiële middelen zijn voor een waardig afscheid. Regel daarom tijdig een goede verzekering voor de uitvaartkosten. Neem contact op met Baar Advies, telefoon 035 577 96 61. Of stuur een e-mail aan GUV@baaradvies.nl

  Wij vergelijken constant de tarieven
met de volgende aanbieders:

 
  • Dela
  • Reaal
  • Aegon
  • Yarden
  • Monuta
  • Ardanta
  • Klaverblad
  • De Goudse